Suplimente

suplimente dietetice

Suplimentele dietetice sunt o modalitate accesibila si eficienta de a va asigura ca dvs. si cei dragi veti primi aportul zilnic recomandat de vitamine esentiale, minerale si alti nutrienti importanti necesari pentru o sanatate optima.

 

In mod normal, ar trebui sa puteti obtine toti nutrientii de care aveti nevoie dintr-o dieta echilibrata. Cu toate acestea, suplimentele va pot oferi nutrienti suplimentari atunci cand dieta dvs. este lipsita de acestea sau anumite conditii de sanatate declanseaza o deficienta. In majoritatea cazurilor, un supliment multivitaminic / mineral va oferi micronutrientii de care are nevoie organismul dvs..

Este clar ca un supliment multivitaminic are capacitatea de a ne creste starea de bine. Calciul si Vitamina D s-au dovedit in a ajuta sanatatea oaselor, acidul folic este dovedit a reduce defectele de la nastere, vitaminele tip B sunt dovedite a contribui la cresterea energiei si a ajuta in functiile neurologice, magneziul este dovedit ca relaxeaza organismul, antioxidantii sunt dovediti pentru a preveni anumite tipuri de cancer, acizii grasi Omega-3 pot sprijini sanatatea celor cu trigliceride ridicate si atat vitamina C cat si zincul s-au dovedit ca ajuta la cresterea imunitatii. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera multivitaminele.

 

Desi multivitaminele sunt un supliment excelent pentru o dieta sanatoasa, toata lumea are nevoi unice de sanatate. Sanatatea nu trebuie niciodata abordata dintr-o singura perspectiva. Din acest motiv, un multivitamin poate sa nu abordeze pe deplin problemele legate de sanatate. Este recomandat sa luati vitamine personalizat prin crearea unui necesar de suplimente unic pentru nevoile dvs..